Cerek är en teknik som möjliggör att våra doktorer kan framställa kronor, inlägg och broar på plats, direkt på kliniken. Detta innebär att du kan komma på morgonen och gå hem med ett helt nytt leende samma dag. Inga väntetider på tandtekniker och provisorier.

Så här går besöket till:

Först kommer Tandläkaren att ta ett digitalt avtryck av dina tänder med hjälp av en stavformad kamera. Du kommer att kunna se ditt avtryck i 3D på en skärm. Efter det kommer din tand/inlägg att fräsas fram i en svarv, för att sedan om det behövs, handmålas och glansbrännas i en ugn. Ett riktigt hantverk!

Dessa moment tar upp till 120 min om inget annat meddelas. Under denna tid kan ni slå er ner i väntrummet med en kopp kaffe och läsa eller strosa i butikerna intill. När tanden/ inlägget är klart kommer den att cementeras på plats.

Uteblivande/ sent återbud:

Då det är långa behandlingstider som sätts upp och vi har många patienter som vill besöka oss, är det viktigt att du vid behov bokar om/avbokar din tid i så god tid som möjligt, dock senast 24h. Vi har inte helgöppet. Kostnaden för att utebli/ boka av cerek-tider sent är ca 2500- 3500 kr beroende på bokad behandling.

Ni når oss på telefonnummer 08-25 60 04 (telefonsvarare finns) eller info@tandlakarhusetbromma.se

Har ni några frågor är ni varmt välkommen att höra av er till oss!

Välkommen!